ГЕРБ-Габрово: Габровска област пропищя от бруталното еднолично кадруване на Богомил Петков. ПП да предприемат мерки

ГЕРБ-Габрово остро осъжда едноличната и безпринципна намеса в държавните институции в габровска област на лицето Богомил Петков, бивш депутат от ПП, излъчен от Бургас, и вечен кандидат за кмет на Севлиево от различни партии, се казва в позиция на ПП „ГЕРБ-Габрово“, разпространена до медиите.

„От месеци Богомил Петков, неясно в качеството си на какъв, упражнява власт и брутално кадрува в държавни институции, сменя директори, други заставя да извършват смени и назначават хора по негова поръчка. След  намесата му в дейността на Полицията, образованието и много други сфери, посегна и на лечебно заведение в Севлиево. С лъжи, манипулации и страх сковава работата на държавните институции и професионалистите в тях.

Призоваваме ръководството на Продължаваме промяната да предприеме мерки срещу действията на Богомил Петков, които освен че компрометират работата на държавните институции и държат в страх служителите в тях, уронват престижа и на местното ръководство и представители на Продължаваме промяната, както и на Правителството.”.

Още по темата:

Сподели: