Гергана Ганкова със самостоятелен концерт за рождения си ден

Гергана Ганкова от вокална формация „Upstream Voices“, която се обучава в школата на Ценка Горалова от 3-годишната си възраст отпразнува дванадесетия си рожден ден със самостоятелен концерт.

На 11 септември Гери зарадва своите приятели и близки с 10  популярни български и чуждестранни хита, част от които са „Магьосници“ на Роберта „Imagine“- Бийтълс, „Истина“- Милена Славова, „Hold the line“-група Тото, „Сам“- Лили Иванова, „Wrecking ball“-Майли Сайръс и др.

На импровизирана сцена на хотел-ресторант ,,Дан Колов“ в Сенник, освен подкрепата на своя вокален педагог, Гергана получи и тази на своите родители. За някои деца промяната на редовното обучение с онлайн система в училище беше доста стресиращо, но за Гергана Ганкова това бе ключът към по-сериозни и извънкласни занимания. За кратко време младата певица натрупа богат репертоар, след завръщане на редовните си уроци при г-жа Горалова, възстанови си и много стари песни. И така един слънчев ден се роди и идеята за самостоятелна изява.

За водещ на събитието бе поканен  габровският илюзионист Росен Димитров, по известен като мистър Джим, който зарадва с фокусите си всички гости.

Към Гергана се обърна с думите: „За първи път присъствам на рожден ден на който рожденичката прави подарък на своите приятели, браво Гери, поздравления и за добрия вкус за избор на песните!“

Още по темата:

Сподели: