Доброволците от Младежки център – Севлиево с награди за активната си дейност

ИМКА-Габрово отпразнува Международния ден на доброволеца – 5 декември с церемонията по награждаването на най-активните доброволци, проекти и инициативи в областта за 2018-а година.

Тържеството се състоя в сградата на Сдружението, в присъствието на Георги Маринов – началник на Регионално управление на образованието в Габрово, Грета Господинова-Станева – Общински съветник и член на комисия „Младежта и спорта в Габрово“.

Тази година екипът на ИМКА-Габрово изненада гостите си с музикални изпълнения на живо и огнено шоу.

Организации, институции, младежки групи и граждани бяха поканени да отличат доброволци в категориите: Здравно образование; Гражданско образование; Екология и опазване на околната среда; Най-активен доброволец в училище – учител; Най-активен доброволец в училище – ученик; Най-млад доброволец; Доброволец-ветеран; Благотворителност; Социални дейности; Младежки дейности; Инициативи за свободното време; Култура и творчески дейности.

Номинации бяха получени и за проект, реализиран от организация, младежка група или обществена институция, привлякла най-голям брой доброволци през 2018 г.  Доброволците на Младежки център – Севлиево, учители и ученици от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ бяха номинирани и наградени в категории:

„Най-активен доброволец в училище” – ученик:

Мирела Николова, ПМГЕТ „Генерал Иван Бъчваров“, гр. Севлиево.

В категорията „Младежки дейности“ са номинирани:

Роберта Николова

Роберта Николова, доброволец в Младежки център-Севлиево за активната й дейност през изминалата година и подпомагане на всички инициативи на Центъра.

В категорията „Други“:

Награда за доброволческа и  благотворителна дейност  се присъди на: Мартин Стоилков – Интеракт, Севлиево

„Специална награда за иновативен проект“ получи проектът „Пътуващ Младежки център”, реализиран от екип от младежки работници и доброволци от Младежки център-Севлиево през лятото на 2018 година с помощта на МКБППМН към Община Севлиево.

 

Мирела Николова

 

Сподели: