Д-р Иван Иванов присъства на празника на „Идеал Стандарт – Видима“ АД

Д-р Иван Иванов присъства на празника на дружеството, редом с главния изпълнителен директор на компанията Торстен Тюрлинг и заместник-директора Йенс Хенеберг, които пристигнаха специално за събитието. Домакини бяха директорите на българското дружество Ярослав Дончев и Емил Гатев. Сред официалните гости беше и директорът на Завода за производство на санитарна керамика Валентин Ганев.

„Щастлив съм да бъда заедно с всички вас в Идеал Стандарт – Видима“ АД – това голямо семейство, което показва, че в последните години продължава да бъде в крак с времето. То се развива не само структуроопределящо в икономиката на Севлиево, но е и сред най-успешните фирми в региона. Като кмет изказвам благодарност за това, че Идеал Стандарт – Видима“ АД е най-обществено ангажираната фирма в Севлиево и в целия регион. Благодаря от името на всички граждани на Севлиево за това, че вашето дружество продължава да подпомага много и различни инициативи в сферата на образованието, здравеопазването, културата и спорта. Радостен съм да бъда с вас на този празник. 85 години наистина не са никак малко време. Много от вас вероятно са прекарали голям част от живота си в тази компания. От сърце ви желая да бъдете здрави и все така успешни“, каза д-р Иванов в приветствието си.

„От името  на „Идеал Стандарт – Интернешънал“ бих искал да ви поздравя за 85-та годишнина на завода за санитарна арматура. Благодаря и на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов за ползотворното сътрудничество през годините и за това, че учтиво прие нашата покана да присъства на събитието ни. Отправям благодарности към всички служители на компанията. Днес празнуваме 85 години и сме горди с това“, обърна се Торстен Тюрлинг към присъстващите. „Ние се чувстваме дълбоко интегрирани в общността на Севлиево. Поставихме си една смела задача преди година – да направим Идеал Стандарт – Видима“ АД най-добрия завод за арматура в света. Инвестирахме милиони в нови технологии. Благодаря на целия ръководен екип, който направи тази визия възможна“, каза той в заключение.

Изпълнителният директор на завода за санитарна арматура Емил Гатев сподели, че вярва във вдъхновението на екипа. По думите му „благодарение на желанието да градим, тази компанията ще я има още дълги години“. Той изрази надежда, че „Идеал Стандарт – Видима“ АД ще бъде шампион в бизнеса. „Виждането на компанията е не да бъдем просто добри, а да бъдем най-добрите!“, беше категоричен той.

Празникът на „Идеал Стандарт – Видима“ АД събра не само работещите в дружеството, но и голяма част от севлиевци, които по един или друг начин са свързани с компанията. Организаторите бяха предвидили различни занимания за децата, които включваха ледена пързалка, аниматори и рисуване върху вода.

По повод юбилея, компанията предприе редица мероприятия в Севлиево през изминалата година. Предстои и откриването на обновеното детско отделение в общинската болница „Д-р Стойчо Христов“, което ще бъде на 19 ноември. Именно „Идеал Стандарт – Видима“ АД е сред основните дарители за подобряване на материалната база на общинската болница“ в партньорство в Община Севлиево.

Още по темата:

Сподели: