Занимателни игри и забавления през пролетната ваканция за малчугани в детски комплекс „Йовко Йовков“

ЦПЛР-Детски комплекс „Й. Йовков“ организира за децата серия от занимателни игри и забавления през пролетната ваканция. Учителите от комплекса са подготвили поредица от „занимавки против скука през пролетната ваканция“, обясняват от комплекса.

Още на 1 април – в Деня на шегата и смеха от 13 ч ателие „Театър“ с ръководител Калинка Иванова е подготвило изненади за малчуганите.

На следващия ден е патронния празник на ЦПЛР-Детски комплекс „Й. Йовков“. За 2 април от комплекса са подготвили музикално- образователна и развлекателна програма. Тя ще започне от 10:30 ч. и нейн ръководител е Венета Петкова.

На 3 април ателие „Български фолклор“ с ръководител Пламен Пенчев ще запознае децата с различни народни инструменти като ще бъдат изпълнени и няколко популярни народни песни. Ателието ще бъде отворено за децата от 13 ч.

За малките сръчковци е предвиден следващия ден от ваканцията. Ателие „Забавни танци“ и „Сръчни ръце“ с ръководител Камелия Тодорова ще подкрепи децата и техните умения по забавен начин. Предвидено е ателието да бъде отворено от 13 ч.

Любителите на пеенето могат да заповядат на 5 април в детския комплекс. Тогава от 13 ч. ще бъде открито ателието „Аз мога да пея“ с ръководител Цветан Цонев. Забавлението там също е гарантирано за младите таланти.

От Община Севлиево и ЦПЛР-Детски комплекс „Й. Йовков“ напомнят, че заниманията за децата са безплатни, но родителите трябва да предвидят храна за малчуганите.
Всеки ден ще има много време за игри без телефони, таблети и компютри, припомнят организаторите.

А родителите могат да запишат малките палавници на тел: 0675/80492 или в деня на постъпване в занималнята.

Сподели: