Защо всички типстъри в България говорят за Nostra Bet?

В последните годни онлайн казината и букмейкърите придобиват все по-важно място в света на спортните залагания и хазарта като цяло. Именно затова сайтът Nostrabet е предпочитан от всички типстъри и хора, които обичат тръпката от залаганията. В сайта има раздели за всичко и всеки – раздел букмейкъри (секция с подробни ревюта на всички букмейкъри ри, които оперират в България), раздел казина (ревюта на онлайн казината с лиценз за България), раздел бонуси (всички най-атрактивни оферти, събрани в различни бонус код ревюта), раздел програма (програма с дните от седмицата, която показва предстоящите спортни събития, които ще се излъчват в българския ефир. Освен това съществува и подсекция резултати, която позволява да се следят мачове на живо и да се гледа статистика в реално време и след края на срещата.

Но това далеч не е всичко, което Nostra Bet предлага на своите читатели и потребители. Екипът на сайта е съставен от журналисти и редактори с голям опит в спортната журналистика. В сайта може да намерите всички по-важни новини от българския и световен спорт, като особено внимание се отдава на Цар Футбол. Спортните анализатори и журналисти предоставят на аудиторията качествено съдържание и най-различни гледни точки, което прави Nostra Bet зона свободна от цензура и в същото време място, наситено с професионални мнения и анализи.

В Nostra Bet ще откриете полезна информация относно всички букмейкъри и техните актуални промоции и бонуси. Ревютата на хазартните оператори са продукт на всекидневни анализи и тестове от страна на екипа, като по този начин те помагат на потребителите да направят най-добрия възможен избор спрямо техните предпочитания и желания. Внимателно подбраната и правилно поднесена информация гарантират на крайния потребител, че той няма да се лута в море от параграфи и алинеи, което отнема нерви и време.

Сайтът предлага и наръчник за залози, който има за цел да предостави подробна информация от сферата на залаганията. Включени са отделни подкатегории за ръководство, стратегии и wikipedia на залозите. Наръчника за залози включа не само теми, които касаят начинаещите играчи, но има и такива, които могат да са от полза на хора с далеч по-голям опит в онлайн залаганията.

Но нещото, което прави Nostra Bet едно от най-любимите и предпочитани места за типстърите е играта с прогнозите. Всеки читател/клиент може да участва в турнира с прогнози, а накрая на всеки месец наградният фонд от 1000 лв се разпределя между най-добрите и заслужили. По-горно класиране в генералното класиране дава по-големи шансове за спечелване на една от големите награди – смартфон, гейминг конзола, дрон или парични награди. Право на участие в Типстър лигата имат всички потребители на Nostra Bet, които имат профил в системата. Участието е безплатно, а всеки кръг от играта е с продължителност един месец.

Сезонът стартира през октомври и приключва в края на месец май. За да се включите в Nostrabet Tipsters League, трябва да направите поне една прогноза на някой от наличните мачове в сайта. За да бъде класирането ви валидно обаче, ще трябва да извършите минимум 5 предвиждания за месеца. Към момента в лигата участват над 4260 души, което прави конкуренцията изключително голяма. Nostrabet Tipsters League дава възможност на читателите и клиентите на сайта да изпробват своите умения в залаганията безплатно, като по този начин потребителят трупа опит в бетинг индустрията.

Освен играта с прогнози, Nostrabet има секция “Bet Builder”. Това е мястото, където експертите дават своите ежедневни прогнози. Процентът успеваемост на т.нар. „прави колонки“ е впечатляващ, а в това може да се убедите и сами.

Още по темата:

Сподели: