За пръв път в региона – Национални дни на кариерата с участието на водещи компании-работодатели

Кариерно изложение „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе на 28 март 2018 г. в Техническия университет – Габрово. Най-големият и с най-дълга история кариерен форум в България се провежда за 17-и път в редица университетски градове в България, но за първи път в този формат ще има специално събитие и в региона.

“Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ събира под един покрив водещи компании, които предлагат свободни работни позиции, и млади хора, които искат да стартират или развият кариерата си.

То е отлична възможност за работодателите, които оперират в нашата и съседните области, както и за тези, които тепърва смятат да разкриват бизнес в района, да се запознаят със следващото поколение качествени служители.

Посетителите на кариерния форум ще получават достъп до водещи работодатели, събрани в рамките на един ден, на едно място. Търсещите работа могат да се срещнат и да поговорят директно със специалистите на отделите за Човешки ресурси на компаниите, а често дори и с мениджърите.

Входът за посетители е свободен, а с работодателите, който ще се включат в изложението, можете да се запознаете  на сайта careerdays.bg/bg/national-careerdays

Снимка: pixabay.com

Още по темата:

Сподели: