ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Спешно се събират средства за лечението на онкоболно дете

10-годишно дете страда от остеосарком и се нуждае от спешна финансова помощ, за да продължи лечението си. Родителите му имат много малко време, за да съберат средствата и да върнат усмивката на лицето на малкия Ники от Сливен.

Кошмарът за родителите и детето започва преди 9 месеца, когато по време на игра в училище, Ники си удря крака. След няколко дни се разбира, че детето има остеосарком. Родителите изпращат документи за лечение в Турция и Германия. Очакваната тогава сума е около 200 000 евро, непосилна за тях.

„Ники претърпя операция за смяна на става в България и на белите дробове в Германия! Разсейките бяха отстранени, но за съжаление са  „живи“ и има вероятност да се появят отново! Лекарите дават реални шансове Ники да се пребори с този „призРАК“! Трябва да се направят обаче 5 КУРСА имунотерапия, които се поръчват от Америка, всеки един на стойност 90 000 евро! Общо 450 000 €, сума непосилна за повечето от нас“, споделят родителите.

„Имаме около месец да съберем тази огромна сума. МОЛИМ ВИ, не спирайте да ни подкрепяте, не изоставяйте Ники, за да можем през следващата година отново да видим онова слънчево, жизнерадостно и безгрижно дете, което беше!“, призовават те

Ники има реалния шанс да победи този „КРАДЕЦ“ на детство и мечти, но без ВАС няма да успее!

Всеки, който има възможност да помогне може да го направи чрез дарителската сметка:

IBAN:BG63UNCR70001523564841
BIC: UNCRBGSF
гр.Сливен
Николай Валентинов Костов

Paypal: meerbusch@abv.bg

Благотворителен базар „С теб сме, Ники!“

https://www.facebook.com/groups/587629645139366/?refid=12

Helpkarma
С теб сме, Ники!

https://bg.helpkarma.com/…/s-teb-smeniki-…/dashboard/preview

 

Още по темата:

Сподели: