Зрелищен офроуд се проведе край Севлиево

Този уикенд се проведе петият кръг от националния шампионат по офроуд в дисциплината „Траял“. Състезанието, което се организира от офроуд клуб „Севлиево 4х4 екстрийм“ с подкрепата на Община Севлиево, „Хелиос“, „Идеал Стандарт – Видима“, „Хамбергер България“ и „Балея груп“, събра стотици любители на този вид спорт край Градница.

В края на неделния ден на официална церемония кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов връчи наградите на победителите в състезанието.

В клас „Отворен“ призовото място зае пилотът Мартин Методиев с навигатор Мартин Иванов, които стартираха под номер 11. Среброто грабна Константин Тодоров с навигатор Стефан Николов, а на трета позиция се класира Виктор Стоянов с навигатора му Калоян Казаков.

В клас „Стандартен“ първо място си извоюва Бени Бенев с неговия навигатор Пепи Марковски. На второ място се класира Йордан Фотев, който беше навигиран от Георги Ингилизов, а третото място зае Светлин Илиев с навигатора му Мариян Манолов.

Крайното класиране в клас „Модифициран“ е както следва: първото място е за Милен Златев с навигатор Георги Тихов. На второ място е двойката пилот – навигатор съответно Цветан Найденов и Христо Александров. На трето място е Иван Еленков с навигатор Николай Иванов.

В клас „Прототип“ призовата позиция е за Илиян Илиев със своя „паяк“, на второ място е Цонислав Христов с навигатор Здравко Дамянов и тяхната „желязна буболечка“, а трети се класира Стоян Францов, навигиран от Красимир Данаилов с „Вамп Прото АСК Зверино 4х4“.

Д-р Иван Иванов пожела успех на състезателите и до нови срещи следващата година на същото място.

Сподели: