Игри и забавления през лятото в Градската библиотека в Севлиево

Градската библиотека в Севлиево кани своите малки приятели да прекарат забавни часове през лятната ваканция. Всяка сряда от 14:00 до 16:00 часа младите изследователи могат да прекарат забавно времето си в света на книгите в Детския отдел на Градската библиотека. Игрите и забавленията ще продължат през цялото лято – от средата на юни до края на август.
Всеки ден от 10:00 до 12:00 часа библиотеката ще посреща малките любознайковци с настолни игри или пъзели. Всяко дете ще може да прочете интересна книга или да нарисува нещо вдъхновяващо в специалния кът на Градската библиотека.
Всеки вторник, през цялото лято, пред Дома на културата ще има организирана и читалня на открито за любителите на книгите.
През юли и август от Градската библиотека са планирани няколко различни инициативи – четене  на откъси от любими или непознати приказки и легенди, творческо ателие и образователни и занимателни игри. Планирани са и прожекции на популярни анимационни филми.
За повече информация и предварително записване можете да посетите на място Детския отдел на Градската библиотека, страницата във фейсбук или да се обадите на телефони: 0889 73 36 22 и 0675/ 3 27 22.

Сподели: