Кметът д-р Иван Иванов и изпълнителният директор на “Идеал Стандарт – Видима” Ярослав Дончев връчиха наградите за 3D проекти в юбилейното 20-о издание на конкурса “Баня на годината”

Събитието тази година беше част от официалната церемония по повод 90 години “Идеал Стандарт – Видима”
Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов беше сред почетните гости на двойния празник – 90 години “Идеал Стандарт – Видима” и 20 години от началото на конкурса “Баня на годината”, като заедно с изпълнителния директор на фирмата Ярослав Дончев, връчиха наградите за 3D проекти.
“Щастлив съм, че мога да присъствам на тази церемония по повод двете годишнини и да съм част от този празник. Като кмет на Севлиево няма как да не използвам момента, за да изкажа своята благодарност, защото през годините, развивайки своята компания, те станаха не само най-големият работодател в Севлиево и в региона, но и най-големият приятел на местната общност”, каза кметът в словото си и подчерта: “Няма друга такава корпорация, която да отдава толкова много време, усилия и не малко средства за местната общност – подпомагат здравеопазването, образованието, културата, спорта”. Д-р Иванов припомни, че благодарение на покойния инж. Васил Кънев, именно те са в основата за създаването на едно уникално сдружение на работодатели в Севлиево, което и до днес подпомага развитието на града и на целия регион, а в заключение пожела на всички да бъдат здрави и все така успешни”.
Сред официалните гости на празника бяха още: председателят на Българската стопанска камара Добри Митрев, представители на ръководството на “Вилерой и Бох”, председателят на Общински съвет – Севлиево д-р Явор Памукчиев, управителят на севлиевската общинска болница “МБАЛ “Д-р Стойчо Христов” д-р Пламен Цеков и много други.
Гостите поздрави в специално видеообръщение Габи Шуп – главен изпълнителен директор и председател на борда на “Вилерой и Бох”, а за доброто настроение на всички се поглижиха сопраното Мария Павлова, тенорът Ангел Антонов и балет “Арабеск”.

Още по темата:

Сподели: