Лотарията на данъчните със страница и във Фейсбук

Второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП отново превзе интернет и социалните мрежи. Едва седмица след старта, за  участие във втората част на  популярната игра на данъчните, в страната са регистрирани  над 470 000 фискални бона на обща стойност над 8,5 млн. лв.

Близо 30 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал. От началото на лотарията до сега в Габровска област  са регистрирани 6816 касови бележки на обща стойност 104 216 лв. Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Фейсбук страница. В  социалната мрежа потребителите ще могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата  награда в тазгодишното издание  на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще  дават данъчните всеки месец  на един щастливец, регистрирал  печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на приблизителна стойност 1000 лв. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

В лотарията имат право да участват всички български граждани, навършили 14 години и регистрирали фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часът, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват още от НАП.

Снимка: Dnevnik.bg

Още по темата:

Сподели: