На чист български Pero Defformero канят феновете на рока в Севлиево /ВИДЕО/

В уникално видео, което непременно трябва да се види, ако искате да се усмихнете, Pero Defformero канят феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘2018.

„Перо ще ви взриви със сръбски рок на първи септември!“ – така започва призивът на бандата и постепенно ескалира с: „Доджите да се поиграмо!“, за да завърши мило по съседски с още по-типични сръбски изрази…, от които става ясно, че „градусът на настроението е гарантиран“ на 31 август и 1 септември.

Всички участници, гости и организаторите нямат търпение да се насладят на изживяването, което предстои. „Убеден съм, че тазгодишното издание на фестивала ще е още по-мощно, зрелищно и запомнящо се. Ще затвърдим началото на една нова традиция в града ни“, заяви кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

Pero Deffoermero ще бъдат хедлайнери във втората вечер на фестивала, когато ще видим още Обратен ефект, Северозападняцие и Svetlio & the Legends. През първата вечер организаторите залагат на класически български и рок, а на сцената ще излязат легендите от ФСБ, Ахат, P.I.F. и севлиевецът Мири.

За втора поредна година Община Севлиево организира национален фестивал с ВХОД – СВОБОДЕН, като тази година вече и с чуждестранно участие. „Постепенно развиваме фестивала и вярваме, че скоро ще събираме между крепостните стени на „Хоталич“ все повече фенове на качествения рок “, категорични са организаторите!

Не пропускайте фестивала, който ще затвърди титлата на Севлиево на „новата рок столица на България“.

Още по темата:

Сподели: