Новият Областен управител Ралица Манолова встъпи в длъжност

Областният управител Ралица Манолова и заместник областният управител Ивелин Стоянов официално встъпиха в длъжност. По традиция, създадена в Областната администрация, това се случва на церемония пред екипа на администрацията, по време на която вече бившият областен управител предава на новия си колега бронзова пластика с лъв – символ на държавността.  В своето първо обръщение към екипа Ралица Манолова подчерта: “Ще работим заедно!“ и допълни, че всеки нов ден е като бял лист хартия, нова страница от живота на човек – какво ще напише, зависи единствено от самия него. Затова пред всеки от екипа имаше бял лист и молив, с посланието „Мечтай и сбъдвай“. „Нека даваме най – доброто от себе си, да случваме всички добри неща, които искаме да видим, да е по-цветно, по – успешно“ – каза още Манолова и подчерта, че е готова да подкрепи всяка добра идея, която ще доведе до положителна промяна в заобикалящия ни свят към по- добро за нас и нашите деца. „Вярвам, че ще успеем заедно! Можем и сме били много пъти администрация за пример в различни направления. Благодаря за постигнатото до момента! Нека продължим!“ – завърши своето емоционално слово новият областен управител на област Габрово Ралица Манолова.

Новото ръководство на администрацията получи поздравления и пожелания за здраве и успех от Борислав Бончев, Кристина Сидорова и Стилияна Тинчева, които ръководиха институцията в продължение на осем месеца. „Познавайки работата на администрацията отвътре и придобитият и от двама ви опит ще ви помогне да се справите с предизвикателството пред вас. Искрено ви пожелавам да сте част от онази промяна, която ще доведе до добро за гражданите на страната ни. Вярвам, че направихме много и сме удовлетворени от свършеното. За мен беше чест, че работих в Областната администрация“ – каза Борислав Бончев. Кристина Сидорова също благодари на екипа на администрацията с думите „Огромно удоволствие беше да работим заедно. Направихме много и има още много за вършене, вярвам, че новото ръководство ще продължи работата с мисъл за Габрово и за хората, избрали да живеят в нашата област“. „Не само институцията ни събра, а делата, за които отговаряте. Благодарности към един изграден екип, които експертно върши своята работа. Традициите и опитът на Областна администрация – Габрово трябва да продължат. Ние не показахме, че всичко започва от нас – тук опит се е трупал с години и той трябва да се множи и развива.“  – сподели и Стилияна Тинчева.

Церемонията съвпадна и с встъпването в длъжност на заместник областния управител Ивелин Стоянов, назначен със Заповед на Министър-председателят от 21 януари 2022 г. В своите първи думи пред екипа на администрацията Стоянов сподели, че една администрация се създава с години и неговият капацитет се ползва дълго. „Разчитаме на Вас“  – каза още той.

 

 

Сподели: