Нови възможности за информационни и комуникационни технологии на микро, малки и средни предприятия

Информационна среща на тема „Доказани методи за успешен бизнес в интернет” ще се проведе този петък в Община Севлиево. На срещата ще бъдат разяснени изискванията за кандидатстване по програмата, възможностите за финансиране и как точно фирмите могат да се възползват от тази схема.

По проект „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП)” ще бъдат подпомогнати около 450 фирми в страната, а финансирането ще бъде по реда на тяхното кандидатстване.

Ваучерната схема за подобряване използването на информационните и комуникационни технологии (ИКТ) е насочена към улесняване достъпа на малките и средните предприятия (МСП) до цифрово ноу-хау и технологии, като се предоставят стимули за свързване с доставчиците на услуги в областта на ИКТ. Целта е да се насърчи използването на нови, базирани на ИКТ бизнес модели и да се активизира цифровизацията на МСП, което да допринесе за развитието на бизнеса им.

Организаторите на събитието „Гоу Лайв Бе Ге” в сътрудничеството на Габровската търговско – промишлена палата и Община Севлиево канят всички фирми, които желаят да се информират по дадените теми или да се възползват от програмата и отговарят на условията за участие. Местата в залата за среща са ограничени, поради което е нужна предварителна регистрация.

Срещата ще се проведе на 17 януари от 18:00 часа в зала 200 на Община Севлиево. Регистрация можете да направите на адрес: www.golivebg.com/vouchers или на mihneva@chamber-gabrovo.com, както и на тел. 066/ 80 31 42.

Още по темата:

Сподели: