Само в Севлиево – фен среща с Торино и Пашата

Седмица преди грандиозния финал в столицата, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 идва в Севлиево
На 9 септември от 19:00 часа на сцената в парк “Казармите” в Севлиево ще се качат хитовите изпълнители: VICTORIA, Боро Първи, DENI, Михаела Маринова, Дара Екимова, V:RGO x EMIL TRF и Torino & Pashata, а публиката ще подгрее DJ Mascota, VENDA и зашеметяващите танцови умения на Remi Toin с балет SkyWalkers – за големият концерт от #CCTVHET23.
Ела малко по-рано, защото ще повдигнем още настроението с активностите на Coca-Cola и ще се подготвим за едно незабравимо парти. Срещни се с любимия инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata. С твоите тийн идоли може да се видиш на живо, да се снимаш, да си вземеш автограф, както и да имаш възможността да си спечелиш FRONT ROW пропуск за концерта в Севлиево.
Ще се видим с теб и твоите приятели на 9 септември между 11:00 и 13:00 часа в “Ритейл парк” – Севлиево. Очакват те много забавни моменти с част от участниците в турнето. Фестивални активности, много игри и забавления ще има за всички подранили фенове от 15:00 часа, преди началото на концерта.
А с оглед на идващата учебна година, заедно с Община Севлиево и Местната комисия за борба с противообществените прояви отправяме към вас няколко послания, с които вярваме, че можем да бъдем по-добри и отговорни към себе си и всички около нас.
Не на насилието във всичките му форми. Бъдете добри – модерно е!
Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.
The Voice стартира и собствен podcast, който може да гледаш ексклузивно в Nova Play и Vbox7. The Voice Cast с Мари-Никол е достъпен и в платформите Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts. Първият ни гост беше Deni, а вторият Михаела Маринова. Следи ни всеки понеделник, за да разбереш кои ще са следващите звезди в компанията на Мари-Никол.

Още по темата:

Сподели: