Севлиевецът Иван Димитров е сред избраните за големите концерти в X Factor

Иван Димитров е сред избраните за големите концерти в музикалното предаване X Factor по Нова телевизия. В къщите на съдиите певецът от Севлиево изпя песента Incomplete на Backstreet Boys пред своя ментор Криско и пред естрадната певица Йорданка Христова.

„Голям звяр! Със сигурност смятам, че си най-добрият вокал в петия сезон на X Factor“, коментира Криско изпълнението на Иван. След това обаче последва критиката. Тогава менторът заяви, че според него другите певци в шоуто се вълнуват повече, а за Иван това сякаш е поредният конкурс, на който се явява. Точно преди Криско да обяви, че певецът е сред избраните за големите концерти в музикалното риалити, се избъзика типично в габровски стил: „Имам чувството, че на всички концерти ще бъдеш един и същ. Ти напускаш X Factor“. Но в следващия момент Криско изненадващо каза: „Бъзикам се, продължаваш напред, защото си топ. Да знаеш, че габровските шеги понякога са такива“.

Иван Димитров е сред 12-те финалисти за големите концерти в шоуто, а защо не и новият X Factor на България. 20-годишният певец е студент по поп и джаз пеене, възпитаник на вокална формация Upstream Voices в Севлиево, с преподавател Ценка Горалова-Гъбенска.

Още по темата:

Сподели: