Със Слава Рачева и Педя Човек Лакът Брада стартира „Филмирай!“ в Севлиево

Любимката на поколения български деца, гласът зад Педя Човек Лакът Брада – Слава Рачева, ще бъде специален гост на второто издание на пътуващия кинофестивал „Филмирай!“, който ще се проведе в Севлиево от 19 до 22 юни. На 19 юни актрисата е подготвила за севлиевци и гостите на града изненада с участието на верния си куклен приятел.

Слава Рачева участва и в българския късметражен филм “Диагноза“, който зрителите ще могат да видят преди прожекцията на френската комедия „Бекасин“ същата вечер. На следващия ден от фестивала (20 юни) Слава Рачева е предвидила време за среща и с малките любители на киното в комплекс „Йовко Йовков“, за да даде старт и на детското издание на „Филмирай!“.

Тази година „Филмирай!“ включва четири заглавия за възрастни, които могат да бъдат гледани на открито на площад „Свобода“. Прожекциите ще бъдат в 21:00 часа от 19 до 22 юни. Община Севлиево подарява фестивала на всички жители и гости на града като прожекциите ще бъдат безплатни. При лошо време филмите ще се прожектират в централното фоайе на Общината.

За малките зрители на фестивала е предвидена програма, включваща филми, срещи и ателиета, която ще започва всеки ден от 19 до 21 юни в 10:00 часа в ЦПЛР „Йовко Йовков“.

Сподели: