Удължават срока за участие във фотоконкурса „Севлиево рок“

Поради огромния интерес, срокът за получаване на нови снимки и гласуване във фотоконкурса „СЕВЛИЕВО РОК“ е удължен до 31 август 2017 г. Окончателните резултати ще бъдат обявени на 1-ви септември 2017 г. на фейсбук страницата на Община Севлиево.

Припомняме, че конкурсът беше обявен във връзка с провеждането на Първия национален рок фестивал „Хоталич“, а целта е да се подкрепят младите и талантливи фотографи и популяризирането на Севлиево като новата рок-столица на България.

Участие могат да вземат фотографи любители, без ограничение във възрастта, които са и почитатели на класическата рок музика, българските групи и магията на средновековния град-крепост „Хоталич“.

Снимки трябва да са авторски и да бъдат изпратени на e-mail: sevlievo@sevlievo.bg, придружени с телефон за обратна връзка и трите имена на участника.Фотографиите, отговарящи на изискванията ще бъдат качени на страницата на Община Севлиево във фейсбук, в албума „Фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“, където ще може да се гласува до 31 август 2017. Трите снимки, събрали най-много харесвания ще бъдат обявени за победители.

Всички други условия и изисквания се запазват.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ:

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG (JPG) или TIFF не по-големи от 10 MB; всеки файл трябва да има име, изписано с латински букви, съдържащо името на автора и заглавието на снимката, като например: Ime_Familia_Zaglavie.jpg.

Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:

– корекция на яркост, контраст, рязкост;

– корекция на белия и цветовия баланс на изображението;

– прекадриране на снимката – изрязване на част от изображението или промяна на ориентацията;

– трансформация на цветна снимка в черно-бяла.

НАГРАДИ:

Първо място – 300 лв.

Второ място – 200 лв.

Трето място – 100 лв.

Други условия:

Трябва да сте автор и собственик на авторските права на снимката.

Организаторите на конкурса си запазват правото да не допускат за участие снимки, които нямат необходимите технически и сюжетни качества, не отговарят на темата на конкурса или излизат от общоприетите морални норми.

С участието си в конкурса всеки гарантира, че е носител на авторските права за публикация на снимките, с които участва, както и че освобождава Община Севлиево от претенции на трети лица, свързани с използване на снимките за рекламни цели.

С участието си в конкурса, давате съгласие за ползването на снимковия материал от организатора за експониране в изложби, популяризиране на събитието и други сродни изяви.

Съхранение на лични данни:

Предоставените лични данни – трите имена, възраст, адрес и телефон за връзка ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

Още по темата:

Сподели: