Фермерски пазар „ОТ БГ“ и тази събота на площад „Възраждане“

Превърналият се в традиция фермерски пазар „ОТ БГ“, който се организира всяка втора събота от месеца  на площад „Възраждане“ пред Община Габрово, ще се проведе тази събота от 9:00 ч. до 15:00 часа.

Новите предложения в августовското издание са: масло от орех, шафранови продукти, плодове от земеделски производители от съседни на Габрово области. Очакват се 30 изложители, предлагащи истинска храна с доказан произход и български продукти. На фермерския пазар „ОТ БГ“ участват земеделски производители, фермери и представители на продукти за здравето със съответните документи и сертификати, както и няколко занаятчии от Област Габрово, съхраняващи майсторлъка и традицията в занаятите си.

От 10.00 до 12.00 школата на Елиза Ковачева ще очаква най-малките посетители, в своето ателие „Даровете от природата“  на работилничката на фермерски пазар „От БГ“.

От 11.00 до 12.00 часа  „Хоро за хората“ ще гостува на Фермерски пазар „ОТ БГ“.
През останалото време площадът ще бъде озвучен с най-хубавата популярна българска музика от 80-те години до днес и  обичайно , в 14.00 часа, ще изтеглим томболата, чиято наградна кошница ще бъде пълна с продукти от всички участници на пазара.

Фермерски пазар „ОТ БГ“ се провежда в партньорство с  Община Габрово, Областна дирекция „Земеделие“ Габрово, с организатор – рекламна агенция „Елмазови“ под търговската марка „ОТ БГ“.

Сподели: