Фестивалът „Здравей, здраве“ започва на 5 февруари

 

Днес повече от всякога ценим здравето си, затова и пожеланието, характерно за нашите ширини: „Да си здрав като камък!“ е едно от най-хубавите. Неслучайно организаторите на фестивала „Здравей, Здраве!“, чието мото тази година е: „Здраве да е“, са отправили предизвикателство към всички лектори и изложители да донесат по едни камък от родното си място и на сцената на зала „Възраждане“, където ще се състои събитието, всеки ще отстави своя камък. Така заедно ще изградим една пирамида тук, в центъра на България, от където започва „Здравей, Здраве“, за да продължи да се реализира в още 17 града в страната до края на 2022 година. И тъй като поговорката „Казана дума – хвърлен камък“ е свързана с казаното до тук, сега е ред да споделим какво ще се случи в рамките на фестивала. Началото ще поставим на 5 февруари, в 10.00 с официално откриване. Десет изложители ще очакват гости и посетители пред зала „Възраждане“ и още десет във фоайто. Фестивалът ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. За тези, които нямат сертификат, а желаят да присъстват в залата, е предвиден пункт за бързи тестове на входа, за което са се погрижили организаторите.

Цялата програма на двата фестивални дена може да проследите и в интернет – на фейсбук страницата на „Здравей, Здраве!“ и в Портал „В центъра“.

На фестивала всичко е доброволно, безплатно и споделенo. Всички лекции и практики са посветени на физическото, ментално и духовно здраве на човека.

Базарът на фестивала и тази година запазва притегателната си сила. При нас ще откриете – фермерски продукти, вино, хранителни добавки, пробиотични и прополисови продукти, натурална козметика, вълшебния мурсалски чай, литература на здравословна и езотерична тематика, бижута от полускъпоценни камъни и още много изненади!

Домакин на събитието е Община Габрово.

Фестивал „Здравей, здраве“ се реализира с медийната подкрепа на Sevlievci.com.

 

Още по темата:

Сподели: