8 300 лв. събраха севлиевци в подкрепа на Нурсен на благотворителния турнир по футбол

Малките футболисти и пожелаха да се върне здрава от лечението в чужбина
Срещите се играха през почивните дни в спортна зала “Дан Колов” и всеки посетител имаше възможност да подпомогне каузата за лечение в чужбина на нашата съгражданка Нурсен Молла.
На първо място и в двете възрастови групи се класираха гостите от Велико Търново – отборът на “Болярчетата”, непосредствено след тях са първите отбори на ДЮШФ към ФК “Севлиево”. Трети в група 2016 г. е отборът на “Локомотив” – Горна Оряховица, а при 2015 г. са младите футболисти на “Янтра” – Габрово, следвани на четвърто място при 2016 г. от “Янтра” – Габрово, втория отбор от Севлиево и пети са както следва: 2016 г. – Севлиево 2 и 2015 г. – “Локомотив” – Горна Оряховица.
Впечатляващ беше финалът на събитието, когато всички деца отидоха при Нурсен за да и пожелаят успех в борбата с коварната болест и скорошно оздравяване.
“Благодарим на всички за проявеното милосърдие, добрата организация и големите сърца! Специална благодарност на децата, които помогнаха за каузата със своята игра и с примера си!”, каза кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов. Той беше категоричен, че “Никой няма да бъде оставен сам в трудното – това е смисълът на всяко общество и севлиевци доказахме, че заедно можем!”
Кметът благодаря на всички, които се включиха в каузата за спасяваното на една от нас – на верига магазини “Две + две”, на ФК “Севлиево”, книжарница “М-ПРЕС”, на всички спонсори и на всеки, който пусна своя дан в кутиите. Специални благодарности изказа той на децата, които дадоха безценен пример за добро и милосърдие.
8 300 лв. бяха събрани само в кутиите в спортна зала “Дан Колов”, допълнително ще бъде публикувана финалната сума, заедно с постъпленията по банковите сметки.
Тези, които не успяха да дойдат на турнира, могат да помогнат на Нурсен тук:
IBAN: BG79UNCR70001525447711
BIC: UNCRBGSF
Основание: Дарение за лечение
Титуляр: Нурсен Молла
Нека всеки ден бъдем по-добри!

Още по темата:

Сподели: