Откриха офис на Орифлейм в Севлиево

Козметичната компания Орифлейм България отвори днес новия си офис в Севлиево на ул.“ Христо Филев“ 1.

На церемонията по откриването присъстваха Марияна Кънчева – Златен директор в Орифлейм, мениджърът и управител на офиса Светла Райкова, регионалният мениджър Нели Йовкова, консултанти и гости.

Марияна Кънчева подчерта, че новият офис отговаря на имиджа на фирмата. „Радвам се, че го ръководи човек, който има визията и енергията за развитието и здравето на хората. Аз не знам коя жена не иска да изглежда добре и кой се радва, когато е болен. Ние работим за превенция на здравето на хората“, допълни Кънчева.

В приветствието си Светла Райкова сподели, че мисията й е да накара хората да повярват, че могат да бъдат по-здрави и по-щастливи с продуктите на Орифлейм, защото „продуктите от серията NovAge наистина нямат аналог в света“.

Можете да посетите офиса всеки понеделник, сряда и петък от 17:30 до 19:30 часа. Лице за контакти: Светла Райкова, тел.: 0899 922 532.

Орифлейм е козметична компания с над 50-годишна история, която продава висококачествени естествени козметични продукти чрез независими консултанти и извън традиционната търговска мрежа.

Животът на всеки продукт на Орифлейм започва в Института за изследване на кожата, където науката се използва за създаване на уникални и нерядко патентовани технологии, даващи ни предимство пред нашите конкуренти. Тези нови технологии се предават на учените в Центъра за изследване и разработване в Дъблин. 

Мотото “Вашите мечти – наше вдъхновение” е олицетворение на отдаденост към клиентите и консултантите, защото техните мечти играят важна роля в разработването на нови козметични продукти и програми за развитие на собствен бизнес.

Автор: Мирела Ганчева

Сподели: