Отличиха Къща за гости „Тримата Глупаци“ сред най-добрите на Балканите

Къща за гости „Тримата Глупаци“ в с. Рибарица спечели престижна награда по време на петата церемония на Balkan Awards of Tourism Industry 2019.  По време на събитието, което се проведе в хотел Маринела в столицата, бяха връчени 28 златни рози.

Една от най-престижните награди грабна Къща за гости „Тримата Глупаци“ – Best Mountain Destination 2019 – Guest House „TRIMATA GLUPATZI“ .

На снимката: Стелиян Атанасов, управител на Къща за гости „ТРИМАТА ГЛУПАЦИ“

“Тримата Глупаци“ е висок клас къща за гости, съчетаваща в себе си уюта на планинските хижи и лукса, предлаган от съвременните хотел. Това е едно уникално място сред природата, направено изцяло от естествени материали – камък и дърво. Идеално е за почивка и развлечение, разположено в китното селце Рибарица, местността Костина, в самото подножие на Стара планина.

Туристическата индустрия от България, Турция и Северна Македония спечели гласа на международното жури от експeрти, което оценяваше кандидатите за престижните награди.

На Balkan Awards of Tourism Industry 2019 общините Ловеч и Челопеч бяха отличени за развитието на туризма.

Ако Вие сте от хората, които обичат свежите утрини и красивите нощи, то Къща за гости „Тримата Глупаци“ ще стане Вашето любимо място за почивка!

www.glupacite.com, e-mail: info@glupacite.com
Телефон за контакт: 0879 009 211
.

Още по темата:

Сподели: