Своето „Синьо лято“ изпратиха стажантите на „Идеал Стандарт – Видима“

Градската художествена галерия „Асен и Илия Пейкови“ бе днес домакин на закриването на Стажантска програма 2018. Младите професионалисти определят това време като плаване в океана на „Идеал Стандарт – Видима“ и всеки един от тях е почувствал предизвикателството, наречено: „Синьо лято“.

Удовлетворени и с огромна благодарност младежите споделиха за своите преживявания, натрупани знания и опит през летните месеци, в които активно се включиха в работните процеси в различни отдели на компанията.

„Благодарим Ви, че ни изпълнихте  с още повече стремеж, преобразявайки малките дървени лодки на мечтите в железни кораби на постигнатите цели. За търпението и за това, че отговаряхте с усмивка на многобройните ни въпроси, провокирайки ни за още повече. За това, че ни приехте с отворени обятия и ни позволихте да се почувстваме като част от екипажа. И най-вече за това, че ни помогнахте да повярваме, че океанът не е толкова необятен, когато не те е страх да се удавиш, защото вече си научен да плуваш“. С тези думи стажантите благодариха на своите ръководители и оставиха трайна следа в историята на Стажантската програма на компанията.

Младежите разказаха как техните учители – ръководителите са ги превърнали от една молекула вода в стремглав извор, вливащ се в океана на възможностите. Те не просто са им показали и научили, а са им дали пример, който да следват: „Не ни лишаваха от възможността да усетим вкуса на солената вода, но ни  провокираха да намерим сили да поемем дълбоко въздух. Показаха ни как да се борим и оцелеем след буря. Напътстваха ни  да разпознаваме вятъра на промяната и да се понесем по него“.

Израз на тяхната благодарност бяха малки корабчета, олицетворяващи взаимното плаване и емоции през лятото. Стажантите бяха помислили за оригинална декорация – изработен лично от тях корабът на „Идеал Стандарт – Видима“ и оригинална торта – символ на тяхното плаване през предизвикателството „Синьо лято“.

Сподели: