Криминална хроника

monitor.bg

На 15 ноември около 00:00 часа в района на ж.к „Димитър Благоев“ полицейски автопатрул на Севлиево спира лек автомобил, управляван от 40-годишна жена от града. При проверка за алкохол с техническо средство, е отчетена концентрация над 1,2 на хиляда – 3,19 промила алкохол в издишания въздух. На жената е издаден талон за медицинско изследване, но в последствие тя се е отказала от правото си даде кръв за химически анализ.

Ден след това в 18:05 часа в района на улица „Св. Княз Борис“ полицейски автопатрул на Севлиево спира лек автомобил, управляван от 37-годишен севлиевец. Проверката за алкохол отчита концентрация над 1,2 на хиляда – 2,14 промила алкохол.

На 14 ноември служители на РУ Севлиево проверяват къща в с. Боаза, обитавана от мъж на 34 години и жена на 22 години. Намерена и иззета е зелена растителна маса с тегло 92 гр., която  при извършения полеви наркотест е реагирала на наркотичното вещество „марихуана“. Наркотичното вещество е собственост на 22 годишната жена.

Около 15:30 часа на 16 ноември в района на улица „Александър Стамболийски“, служители на полицията са направили полицейска проверка на 19-годишен . В хода на полицейските действия, младежът е предал доброволно полиетиленова торбичка със зелена суха листна маса, която при направен на място наркотест е дала характерна реакция на наркотичното вещество „марихуана“.

Още по темата:

Сподели: