35 фиша, 4 акта и едно произшествие за ден

От полицията съобщавт, че около 18:25 часа на 2 август, в дежурната част на РУ-Севлиево е постъпило съобщение за пътнотранспортно произшествие с лек автомобил на пътя Севлиево – село Ловнидол. При навлизане в десен завой, водачът на моторното превозно средство, 60-годишен жител на Севлиево, изгубил контрол над автомобила и се е ударил в крайпътен скат. Водачът е проверен за употреба на алкохол с техническо средство, а отчетената концентрация на алкохол е значително над допустимата.

При специализирана полицейска операция по безопасност на движението и противодействие на престъпността същия ден на територията на Севлиево по метода за „широкообхватен контрол“ са проверени 49 моторни превозни средства и 54 души. Установени са 39 нарушения, за които са наложени 35 глоби с фиш и са съставени 4 акт.

За още един почерпен водач информират от пресцентъра на МВР. В 4:55 часа вчера в Севлиево полицейски патрул е спрял за проверка лек автомобил, управляван от 30-годишен жител на село Кънчево, община Казанлък. При проверка за употреба на алкохол с техническо средство, полицаите на „Пътна полиция“ са установили, че водачът шофира с концентрация на алкохол над допустимата.

Сподели: