Гала Ботева спечели Гран При от Националния конкурс „Звезден път“

Гала Ботева постигна поредния си успех на конкурсния подиум в Разград. Тя участва за втори път в Националния конкурс за млади певци, танцьори и художници „Звезден път“. Талантливата солистка на вокална формация „Upstream Voices“, с вокален педагог Ценка Горалова, успя да впечатли журито с председател доц. Етиен Леви.

Гала спечели голямата награда Гран При и наградата на Областния управител на Разград в раздел „Вокални изпълнители“, диплом, статуетка и парична премия. Изпълненията на Гала бяха изключително емоционални и въздействащи, с много заряд и енергия. С прекрасната балада на Георги Христов „ Душата ми е стон“, по текст на Яворов и популярния хит на Алиша Кийс „If I aint got you”, младата певица отвори душата и сърцето си за публиката и бе възнаградена с много аплодисменти.

На гала- концерта, след обявяване на наградата, Етиен Леви поздрави певицата за изключително емоционалното и представяне и й пожела да покорява големите сцени, винаги да пее от сърце, и да радва почитателите с таланта си.

С втора награда се завърна и деветгодишната Никол Иванова. Тя участва за първи път в конкурса и се състезава във втора възрастова група. Никол показа силно желание за изява и радост, че е на сцената на конкурса. Малката певица изпълни с много настроение песните „Не ме гледай така, момче“ из репертоара на Камелия Тодорова и ,“Roar”, популярен хит на Кати Пери.

Дванадесетото издание на Националния фестивал се организира от Сдружение „Бъдеще за Европа“, Община Разград, Общински културен център и ОДМВР- Разград, под мотото „Детско изкуство за безопасност на движението“. В надпреварата участваха над 200 деца-певци, танцьори и художници от цялата страна.

Още по темата:

Сподели: