Два благотворителни концерта на Upstream Voices в подкрепа на Поли

Предколедното настроение вече е обхванало репетиционната зала на вокална формация „Upstream Voices“. Певците на Ценка Горалова отново се подготвят за нови изяви и очакват с нетърпение двата благотворителни концерта на 13 декември в зала „Възраждане“ в Габрово и на 19 декември в Дом на културата „Мара Белчева“ в Севлиево.

„Подай ръка на Поли“ е благотворителната кауза, за която ще пеят младите таланти. В концертите ще се включат и малки танцьори от детски градини „Дъга“ и „Пролет“.

7-годишната Полина Димова е с диагноза детска церебрална парализа. Надежда за родителите на Поли дават няколко процедури в Турция, след които се забелязва значително подобрение. За да продължат с лечението, рехабилитациите струват 2280 евро за месечен курс. До този момент семейството на Поли успява със собствени средства да покрие част от рехабилитационните курсове, закупуването на шини, очила, вертикали-затор и всичко друго, необходимо за лечение и подобряване на двигател-ната и активност. За родителите надежда има и в операцията на стволови клетки, за която имат изготвена оферта на стойност 40 000 долара, непо-силна за семейството.

Нека заедно подкрепим малката Поли в борбата й за по-добър живот и по-щастливо детство.

 

Още по темата:

Сподели: