Ралица Генчева представя новата си книга в Севлиево

Ралица Генчева ще представи пред жители и гости на Севлиево новата си книга “Кой те излъга какво е щастие”. Срещата е на 1 август от 17:30 часа в „Книжарница М-Прес“.

Авторът на „Този път, за да ме чуеш“, “Има ли по-рано от сега” и „Когато „тръгвай“ значи „остани“ ще разкаже личната си история и това как от изтощен до краен предел работохолик, който е претърпя тежък бърнаут, се е превърнала в един много щастлив човек, заменяйки стария си живот с нов. При това вече изпълнен с пространство, хармония, любов, идеи, радост и нови мечти.

Ако искате да се освободите от всичко, което ви пречи, Ралица ще ви научи и как да намалите по-бързо стреса, как да сте по-гъвкави и уверени, как да имате повече време за приятелите и семейството си и да сте здрави.

Ралица Генчева, също известна с псевдонима си Чарли Уайлд /Charlie Wilde/ е родена в морския град Варна. Завършва University of Portsmouth и след което работи в международна одиторска компания. В момента работи в To The Top Agency и се занимава с Employer Branding. През 2016 г. издава първата си стихосбирка „Този път, за да ме чуеш“, а на следващата година и втората си книга “Има ли по-рано от сега”.

Не пропускайте срещата с Ралица утре вечер в „Книжарница М-Прес“.

Входът е безплатен!

Още по темата:

Сподели: