Идеал Стандарт-Видима дари облекло на отделението по Хирургия

Отделението по хирургия в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ днес получи дарение под формата на работно облекло от „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Д-р Петър Капитански и екипът му лично приеха специализираното медицинско работно облекло.

„Нашето сътрудничество започна през 2013 година. Трябваше да се изработи ново облекло за отделението и търсехме сериозен  партньор, който да ни подпомогне и го намерихме в лицето на „Идеал Стандарт – Видима“. Както вие държите на качеството, така и ние се стараем да работим качествено. Ние предлагаме здраве за хората в община Севлиево, услуга, която трябва да бъде качествена и хората да остават доволни. Бих искал да пожелая на всички да са здрави и да продължим нашето сътрудничество и през следващите години“, заяви Д-р Петър Капитански, завеждащ отделението в Болницата.

През годините „Идеал Стандарт – Видима“ АД е показала своя постоянен социален ангажимент към различни дейности, свързани с образованието, здравеопазването, културата и спорта. За Болницата са правени различни дарения, като тази година се извърши ремонт на АГ отделението.

Още по темата:

Сподели: