БАТОШЕВЦИ БЛАГОДАРИХА НА КМЕТА Д-Р ИВАН ИВАНОВ ЗА НОВИЯ ОБЛИК НА СЕЛОТО

„Нова детска площадка правим в центъра на Батошево, ремонтираме улици, разпределяме и обновяваме съдовете за смет, почистваме опасен участък по поречието на река Росица – това са реалните ни възможности в рамките на следващия мандат“, каза кметът д-р Иван Иванов.

Заедно с кандидатите за общински съветници бяха в селото, за да подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ Росица Георгиева, която бе един от най-активните кметове през изминалите няколко години.

Благодарение на настоятелните й искания, в селото беше направено видеонаблюдение, бяха изкърпени улици и беше направен ремонт на клуба. Сега идва ред на най-тежката част от работата й, тъй като през този мандат Общината заделя по-голям ресурс за селата и кварталите.

След срещата с хората в Батошево, д-р Иван Иванов заедно с кандидата за общински съветник и досегашен председател на Общинския съвет в Севлиево Здравка Лалева, направиха оглед на потенциално опасни участъци по течението на река Росица, които предстои да бъдат почистени. Когато на пролет водите на реката се вдигнат, живещите в този участък на брега се притесняват за домовете си. Ще бъде подготвена необходимата документация за отпускане на средства за обезопасяване на района.

ПРОМЕНЯМЕ ГРАДА И СЕЛАТА – НЕ С ДУМИ, А С РАБОТА!
С 43 в бюлетината!

#43ГЕРБ
#ИванИванов
#IvanIvanovbg
#Кмет
#Севлиево
#МестниИзбори2019
#Батошево

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Още по темата:

Сподели: