ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори в Габрово със заявка за позитивна и честна кампания

Снимка: ГЕРБ Габрово

Областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов регистрира в Общинската избирателна комисия партията за участие в местните избори в Габрово. Той даде заявка за открита и позитивна кампания.

„Ние винаги сме заставали открито пред габровци с нашите виждания, идеи, опит и възможности за развитие на габровска община. През годините сме доказали, че можем и че заедно с габровци успяваме да развиваме нашия град и да го превръщаме в добро място за живеене. Всичко това, което се случва в Габрово, благоустрояването му, не е даденост, то е резултат от големи усилия, експертност, опит и професионализъм. Ако се върнем назад в годините, преди 10-15 години, ще си спомним, че това развитие не беше факт при управлението на други партии. Затова ние имаме основание да застанем пред габровци с резултатите, които сме постигнали и заедно с тях да продължим да работим за развитието на Габрово”, коментира Цветомир Михов.

Той даде заявка, че както във всяка предизборна кампания досега, така и в тази, ГЕРБ и кандидатите на партията няма да участват в компроматна война. „ Практиката от предишни изборни надпревари показва,  че срещу нас от други партии и кандидати ще бъде водена точно такава кампания, основана на манипулации, внушения и лъжи. Част от тях дори вече започнаха, но ние винаги сме вярвали в интелигентността и интуицията на габровци, които са доказали, че не се поддават на манипулации. Така ще бъде и в тази кампания”, заяви областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

Той призова партиите и коалициите, които ще участват в местните избори да водят честна кампания, да водят политическата битка на политическата сцена, а не задкулисно. Той призова и тези, които идват в Габрово само за малко, да бъдат кандидати, да не очернят Габрово, да пазят достойнството на хората в нашия град, защото те след изборите ще си тръгнат, а габровци оставаме да живее тук.

Цветомир Михов заяви, че партия ГЕРБ ще се регистрира за участие в местните избори и в четирите общини на територията на областта и в определения от закона срок ще регистрира кандидатите си за кметове и пълни листи за общински съветници.

Сподели: