ГОРНА РОСИЦА ИЗБИРА ГЕРБ И АЛЕКСАНДЪР ГЕНЕВ НА ИЗБОРИТЕ НА 27-МИ

Последната среща от предизборната кампания на кмета д-р Иван Иванов беше в село Горна Росица, където заедно с кандидатите за общински съветници подкрепиха независимия Александър Генев, зад когото ГЕБР застана политически.

Детска площадка, ремонт на някои улици, видеонаблюдение, легнали полицаи, частично изглаждане на канализация, разширение на газопреносната мрежа, училищен автобус и много други искания на хората от Горна Росица бяха удовлетворени през последния мандат и хората от селото благодариха от сърце за работата, която кметът Иванов е свършилил. Това ги мотивира да подкрепят и кандидата, зад който застава ГЕРБ.

„Ангажирахме се през следващия мандат да изградим освенление в парка, като имаме готов проект за осветление по селата. Ще ремонтираме и читалището по повод годишнината им през следващата година. Във връзка с неприятни миризми и замърсяване на селото от близките ферми, ще бъдат предприети съответните мерки. Ще се търси вариант и за дострояване на канаризацията в селото, като едновременно с това ще продължим да ремонтираме пътната мрежа“, каза д-р Иван Иванов.

Тръгват и програмите по селски райони, а също и по екология, които ще решат голяма част от проблемите в селата. Всичко това ще стане по-бързо и по-лесно, ако новият кмет на Горна Росица е Александър Генев.

ПРОМЕНЯМЕ ГРАДА И СЕЛАТА – НЕ С ДУМИ, А С РАБОТА!

С 43 в бюлетината!

#43ГЕРБ
#ИванИванов
#IvanIvanovbg
#Севлиево
#Кмет
#МестниИзбори2019
#ГорнаРосица

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Още по темата:

Сподели: