Д-Р ИВАН ИВАНОВ ПРИСЪСТВА НА ОТКРИВАНЕТО НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР В СЕВЛИЕВО

Рекорден брой севлиевци и гости посетиха първия ден на есенния панаир, който се провежда по време на Празниците на Севлиево. Кметът д-р Иван Иванов посети събитието, което екипът му организира през последните месеци.

„Изключително много се радвам на интереса към тазгодишното издание! Въпреки работния ден, на панаирната естрада имаше повече от три хиляди души“, каза д-р Иванов след края на първата вечер от панаира и сподели, че всяка година панаирът го връща в детството му, когато това е било най-чаканото събитие в града.

Много хора се срещнаха и разговаряха с него, взимаха автографи и си правиха снимка с него. Поставяха и въпроси, които биха желали да бъдат разгледани от общината през следващия му мандат.

От името на всички изпълнители на откриването на панаира Владислав Славов изказа специални благодарности към кмета д-р Иван Иванов за поканата на тазгодишните празници на Севлиево и за перфектната организация.

Народна музика, дълги хора и много приятни емоции изпълниха панаирната естрада до късните часове. На сцената се качиха любимите на мнозина народни изпълнители Бинка Добрева, Райко Кирилов, Йорданка Варджийска, квартет „Славей“, Владислав Славов и др.

Празниците на Севлиево продължават и през следващите дни, като тази година се очакват рекорден брой туристи.

ПРОМЕНЯМЕ ГРАДА – НЕ С ДУМИ, А С РАБОТА!

#43ГЕРБ
#СевлиевоИзбори
#Севлиево
#СевлиевоМестниИзбори2019
#СевлиевоИзбориЗаКмет
#Кмет

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Още по темата:

Сподели: