КРАМОЛИН СЕ ПРЕВЪРНА В ОБРАЗЦОВО СЕЛО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ

“Ангажирам се да проведа необходимите разговори за ремонт на пътя от Севлиево до Крамолин”, каза народният представител Иглика Иванова-Събева по време на срещата ни в Крамолин. Заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ, дойдохме да подкрепим сегашния кмет и кандидат за още един мандат Любомир Василев. Много е свършено в селото за този мандат и сегашният кмет няма нито едно неизпълнено обещание.

“Когато преди 4 години ме избрахте, това място беше забравено от Бога, но с помощта на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов, успяхме да направим всичко, което бях обещал”, каза Василев и даде примери. “Ремонтирахме центъра, назначихме озеленител, оправихме здравната служба, ремонтирахме моста, сградата на кметството, направихме библиотеката”, припомни той.

“Дано има повече кметове като Любомир Василев, които да милеят за родното си място и да настояват упорито всичко в него да се оправи”, коментира д-р Иван Иванов. Благодарение на упоритостта на Любомир Василев и с помощта на д-р Иван Иванов и Община Севлиево е решен проблемът с работните места за хората от селото, които вече пътуват до големите заводи в Севлиево. Почистено е речното корито, системно се почиства селото, вкл. и нерегламентираните сметища – резултат от човешка дейност на жителите на селото. “Поддържат се гробищата, улиците, осветлението и обществените сгради“.

Работи се по решаването и на най-големия проблем – водата. “Това, което нашите опоненти се канят да направят, ние вече сме го направили”, категоричен беше кметът. Въпрос на съвсем малко още е окончателното решаване на десетилетния проблем с безводието, тъй като цялата проектна документация вече е готова. Много от същинската работа вече е извършена.

ПРОМЕНЯМЕ ГРАДА И СЕЛАТА – НЕ С ДУМИ, А С РАБОТА!

С номер 43 в бюлетината!

#43ГЕРБ
#ИванИванов
#Севлиево
#МестниИзбори2019
#Село

ПРОМЕНЯМЕ ГРАДА И СЕЛАТА – НЕ С ДУМИ, А С РАБОТА!

Сподели: