Награждават най-добрите спортисти на Севлиево за 2019-а

Официалната церемония ще се състои на 16 януари в спортна зала „Дан Колов“ 

И тази година Община Севлиево ще продължи традицията като отличи най-добрите спортисти за 2019 година. Церемонията Спортист на годината ще се проведе на 16 януари (четвъртък) от 18:00 часа в спортна зала „Дан Колов“.

По време на събитието ще бъдат отличени десетте най-добри спортисти в Община Севлиево за 2019 г. Специални награди и призове ще има за изявени спортисти, започнали кариерата си в севлиевски спортен клуб, за изявени спортисти, завоювали престижни класирания в държавни първенства за хора с увреждания, а също и за отбори с най-добро класиране в ученически игри – 2018/2019, за отбор в индивидуалните спортове и за отбор на годината в колективните спортове. Ще бъдат наградени както и учител на годината‘2019, треньори с принос за популяризирането на спорта, а също и спортен клуб с най-добри резултати при подрастващите.

В пет възрастови групи ще бъдат наградени и най-добрите спортисти за постигнати високи спортни резултати през 2019 година. Претендентите са разделени в групи до 12 години, до 14 години, до 17 години, до 22 години и над 22 години.

Грамоти ще получат и номинираните от клубовете спортисти за добри постижения през изминалата година.

Не пропускайте да разберете кои севлиевци ще грабнат наградите.

Още по темата:

Сподели: