Наши джудисти се включиха в тренировъчен лагер с националния отбор

Децата от спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“ се завърнаха от тренировъчен лагер, който се проведе съвместно с националния отбор по джудо за кадети и „Шун джудо клуб“, град Троян. От 9 до 13 юли в горската местност „Къпинчо“, край Троян, севлиевските деца преминаха един много сериозен подготвителен процес.

„13 деца от нашия клуб са на по-малка възраст и участваха в заниманията със свои връстници. Двама се подготвяха заедно с националния отбор на кадетите. Получи се един много добър лагер полезен за всички, както от техническа, така и от функционалана гледна точка“, сподели треньорът Евгени Генов.

Програмата за деня е включвала сутрешна физзарядка, закусва, първа тренировка /2 часа/, обяд, почивка или занимания в басейна, след това втора тренировка /2 часа/.

От треньорския щаб изказват благодарности към г-н Момчил Кънев – управител на „Никипласт-М“, който „със своето огромно сърце успя да реализира тази инициатива“. Не на последно място оценяваме и помощта на родителите на децата, които осигуриха транспорта до планинския град.

 

Сподели: