Отборът на „ММ Севлиево“ спечели група V

Отборът на „ММ Севлиево“ спечели предсрочно предварителна група V в XXVI-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово, информира сайтът sport-gabrovo.com. Селекцията на Михо Боев записа още една победа и възползвайки се от второто поредно равенство на вицешампиона „Шести участък“ си гарантира първото място в групата.

Момчетата от „Севлиево обаче трябваше сериозно да се потрудят за успеха срещу симпатичния състав на „11-то“, който в първия кръг направи 3:3 на фаворита „Шести участък“. Здравко Христов и съотборниците му не бяха никак далеч от изненадата и в тази среща. По-опитният състав на гостите, изграден почти изцяло от футболисти подвизаващи се в Трета лига, все пак успя да се наложи с минималното 1:0, с гол на Цветомир Додуров в 17-а минута.

В другия мач от втория кръг в групата „ВиК“ и „Шести участък“ направиха оспорвана битка, която завърши без победител – 1:1. Михаил Михалев изведе „Шести участък“ напред в 17-а минута, но Милен Панчев с красиво попадение възстанови равенството през втората част. Шампионите от 2016-а имаха повече възможности да измъкнат победата в мача, но не успяха да ги реализират и загубиха нови две точки, а с това и възможността да завършат на първото място в групата. Преди последното завъртане начело е ММ “Севлиево“ с 6 точки, „Шести участък“ е с 2, а с по една точка на трета и четвърта позиция са „11-то“ и „ВиК“.

В група I започна третото завъртане. Първа победа в турнира записа третият в миналогодишното издание на надпреварата „Копакабана“. Селекцията на Климент Велев надигра с 5:0 „Черните орли“.

Вчера бе двубоят от третия кръг в групата между „Карата ауто“ и „Класиците“. Във временното класиране начело е „Делта гард“ с 6 точки, „Карата ауто“, Копакабана“ и „Класиците“ имат по 3, а „Черните орли“ са с три загуби до тук.

Снимки:sport-gabrovo.com

Още по темата:

Сподели: