„Титан ММ“ спечели Купата на Община Габрово в минифутбол турнира

„Титан ММ“ е шампионът на 25-я традиционен турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Селекцията на Михо Боев и Бисер Тотев детронира миналогодишния първенец „Шести участък“ в драматичен финал. Мачът се игра пред повече от 700 зрители в зала „Орловец“ в сряда и приключи с изпълнение на дузпи. „Титаните“ от габровско-севлиевския отбор вдигнаха Купата на победителя след крайното 6:5.

Дузпи решиха и малкия финал, в който се срещнаха съставите на „Копакабана“ и „Паралел“ (Севлиево), като първите станаха трети, а другият тим от града ни остана четвърти в турнира по минифутбол. Най-добър вратар стана стражът на шампионите Илия Кънчев („Титан ММ“). За най-добър защитник бе определен Николай Колев от „Шести участък“. Голмайсторът Добрин Петров („Титан ММ“) стана MVP (най-полезен играч) на турнира. Христо Минчев от „Шести участък“ взе статуетката за най-добър полузащитник.

Купите на първите четири отбора в крайното класиране връчиха Николай Пенов – старши експерт „Младежки дейности и спорт“ в дирекция „Образование и социални дейности“ на Община Габрово, Георги Трендафилов – председател на Областния съвет на БФС-Габрово и Росица Бакърджиева – директор на „Общински спортни имоти“ – Габрово.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимки: sport-gabrovo.com

Още по темата:

Сподели: