Хард Ендуро „Crazy Forest“ с. Валевци – адреналин, технични трасета и тракове през гората

 27 май, събота – свобода и приключение за хора с бензин в кръвта

Над 90 мотористи са подали заявки за участие

„Това е не просто приключение, това е истинско изживяване. Посвещаваме го на всички любители на моторите и мотоспорта“, призовават организаторите на първото по рода си Хард Ендуро „Crazy Forest“ с. Валевци. Домакин на състезанието е Bedouin Adventure Bar (Бар „Бедуин“).

Зелена гора, чист въздух, плаж, коктейл бар, място за къмпинг, мотори, състезания, адреналин, шоу, лагер, парти, добри приятели, приятна компания и много бира. Това ни очаква на 26, 27 и 28 май в подножието на Стара планина, Централен Балкан, с. Валевци.

Организаторите от севлиевския клуб „Ендуро“ ще се погрижат да Ви впечатлят с уникалните терени и траковете през гората. А поради голямото сходство на терените и релефа, състезанието ще бъде сериозна подготовка за Габровското изпитание в началото на месец юни.

Надпреварата ще се проведе в рамките на един ден, в събота, на 27 май, в територията на Предбалкана. Най-добрите състезатели ги очакват купи и материални награди от спонсорите на надпреварата. Таксата за участник е символична – 10 лв. „Стандарт“, „Експерт“ и „Сеньор“ са трите класа, които ще се състезават по технични трасета, с преобладаващи планински пътеки и сложност в зависимост от класа на състезателя.

Трасето на клас „Стандарт“ ще бъде абсолютно преодолимо и с не особено голяма степен на трудност, но нека не забравяме че Ендуро значи издръжливост. За клас „Експерт“ ще има и доста приятни изненади, чрез които ще се решат призовите места. Клас „Сеньор“ ще закачат по-малко от трасето на другите два класа. Вечерта всички заедно ще отпразнуват уикенда на свободата, приключенията и истинските изживявания.

За записване в състезанието – тел: 088 813 3010. В близост има няколко чудесни къщи за гости, които ще са на разположение за ползване, предлагащи всякакви удобства. Повече информация на: http://guesthousebalkan.com/, http://www.prolet-house.com/, http://guesthousevalevtsi.com/, https://bedouin.bg/category/noshtuvki. За резервации и допълнителна информация тел: 0879 646 919.

Още по темата:

Сподели: