Веселин Маринов представя биографичната си книга в Севлиево

„ОТ ЛЮБОВ“ е луксозното издание на откровената и подробна автобиография на едно от най-емблематичните имена на българската естрада – Веселин Маринов!
В „ОТ ЛЮБОВ“ изпълнителят споделя преживяното през своя вдъхновяващ творчески път. И го прави по неповторим, изпълнен със самоирония и носталгия начин.
За мечтите си и за тяхното сбъдване: от безгрижното детство във великотърновското градче Полски Тръмбеш, където се ражда любовта му към поезията и рок музиката, през казармата, където вече пее песните на любимите си световни банди и се вслушва в приятелски съвет да кандидатства в Консерваторията, през студентските години и поканата да стане част от група „Импулс”, през решението да поеме по собствен път, включително в Германия, която завинаги го променя, през завръщането и дългогодишното му партньорство с Тончо Русев и Евтимов, които написват за него емблематични песни, до днес, когато ежегодно прави повече от концерта в цялата страна и има собствена качествената сценична техника, оркестър, балет и всеотдаен екип.
ВХОД с покани.
ПОКАНИ може да получите на касата или преди самото събитие на входа на Дома на културата.

Сподели: