Весел целодневен фестивал за децата на 28 май

По случай предстоящия празник на детето, община Севлиево подарява на всички малчугани весел целодневен фестивал на 28 май от 10:30 до 21:00 часа на централния градски площад. Инициативата е част от турнето на фестивала „Лятно театро“ и е организирана заедно с „Малка театрална компания“.
Очакват те шоу със сапунени балони „Балон като слон“ на свежарите от „Мале-мале“, куклен спектакъл „Каквото направи дядо – все е хубаво“ с „Малка театрална компания“ и стендъп комедията „Образцов дом“ с Димитър Иванов – Капитана и Бай Тъньо.
Ще има още весела игротека, работилница за кукли от зеленчуци, че даже и интерактивна изложба „Дигитално мастило“.
Наред с пътуващата програма, само в Севлиево можеш да участваш в работилницата „Праисторически находки“ на „Занимания за знания“, в която сам да си направиш праисторически отпечатък от домашен пластелин и да си го вземеш за спомен.
На фестивала ще чуеш и изпълнения на чаровниците от вокална група Upstream Voices, а за колоритната фолклорна програма ще се погрижат детски комплекс „Йовко Йовков“, детски фолклорен ансамбъл „Развитие“ и славейчетата на Цветина Маринова, възпитаници на НЧ „Развитие-1870“.
Фестивалът ще продължи през целия ден, а входът е безплатен! Ела с цялото семейство на весело турне под открито небе! 28 МАЙ, ПЛОЩАД „СВОБОДА“, СЕВЛИЕВО!
Очаквайте скоро и пълната програма.

Още по темата:

Сподели: