Д-р Дамянка Йорданова ще консултира пациенти в МБАЛ „Свети Иван Рилски”-Габрово на 9 и 10 октомври

Хладното есенно време често води до обостряне на проблеми, свързани със скованост, ставни болки и затруднения в движението.

Но самолечението с обезболяващи лекарства не решава подобни неразположения, а тяхното навременно и точно диагностициране е основа за правилното лечение на всички ревматологични заболявания.

В началото на есента МБАЛ „Свети Иван Рилски”-Габрово осигурява поредна възможност за консултация на място с д-р Дамянка Йорданова – ревматолог от УМБАЛ „Света Анна”-София. Тя ще преглежда пациенти на 9 и 10 октомври. Консултациите са срещу заплащане и се осъществяват след предварително записване на тел. 066/990090.

Есента е подходящ сезон за физиотерапия и рехабилитация на хора с хронични заболявания на опорно – двигателната система и неврологични заболявания, и претърпели различни ортопедични травми.

Необходимите за всеки пациент процедури могат да бъдат назначени и изпълнени в отделението по физикална и рехабилитационна медицина на болницата.

Отделението предоставя възможност както за продължително лечение, така и за еднодневна рехабилитация. Разполага със съвременна апаратура от най-висок функционален клас, с възможности за моделиране на рехабилитационните програми съобразно индивидуалните особености на всеки пациент.

Висококвалифицираният екип е с богат опит в прилагането на колагеновата терапия и таргетираната радиочестотна терапия – един от най-ефективните методи за лечение на мускулни и ставни болки, травми и заболявания.

Специалистите съчетават успешно съвременните технологии и алтернативните методи за лечение, като предоставят лечебна грижа и чрез терапевтични методи като акупунктура, аурикулотерапия, вендузотерапия, кинезиотейпинг, юмейхотерапия, класически масаж и др. Методите са напълно безболезнени и могат да се прилагат при лечение на ишиас, дискова херния, дископатия, плексит, радикулит, множествена склероза, церебрална парализа, тендинит, гонартроза, замръзнало рамо, бронхит, астма, гастрит, язва, диабет, анорексия, хипертония, аритмия, мигрена, световъртеж и много други.

Подробна информация относно дейностите, услугите и условията, които предлага      болницата, може да намерите на адрес: www.mbal-ivanrilski.com.

Още по темата:

Сподели: