Д-р Ина Филипова: „Убедена съм, че ще успеем да наложим името на МБАЛ „Свети Иван Рилски”-Габрово като еталон за качествена медицинска грижа”

Днес, по време на  тържественото отбелязване на първия рожден ден на болница „Свети Иван Рилски“-Габрово, пред лекарите и специалистите по здравни грижи, управителят на лечебното заведение – д-р Ина Филипова, сподели:

„Отбелязваме една година от откриването на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Габрово на първи юни, Денят на детето. Ден, който свързваме с искрените детски усмивки, със светлината в техните очи, с невероятната способност на децата да изживяват пълноценно и най-малките радости.

Усмихвам се, защото съм сред хора, на които съм се доверила и с които знам, че мога да продължа напред. Щастлива съм, защото виждам как една мечта се превръща в реалност. Знам също, че пътят, по който вървим, не е лесен. През тази една година преминахме през много трудности, препъвахме се, понякога сякаш усилията ни изгубваха смисъл, а предизвикателствата на времето, в което живеем, бяха на ръба да победят силите ни. Но ние успявахме да ги преодолеем, защото работихме заедно. И ще продължим да работим заедно!

Днес празнуваме едва първия рожден ден на болница „Свети Иван Рилски“- Габрово, но знам, че ще успеем да наложим името ѝ като еталон за качествена медицинска грижа. Предпоставките за това са повече от категорични – вашата висока квалификация като лекари и професионалисти по здравни грижи, комфортните условия и модерното оборудване на болницата.

Предстои ни още много труд, но ние ще удвоим усилията си. Предстоят ни нови предизвикателства, но ще докажем, че можем да преодолеем всяко изпитание с воля, с дисциплина и всеотдайност. И към старите знания и мъдрости, на които са ни учили книгите, ще добавяме новите възможности на съвременната техника, за да продължим да предлагаме на своите пациенти най-добрата грижа за тяхното здраве.

Честит празник!

Още по темата:

Сподели: