Калин Вельов: Ще пренесем публиката от Севлиево в един екзотичен латино свят на карнавал и музика

Знаменитият музикант и певец Калин Вельов заедно с Amazonia Dance Project идват в Севлиево, за да се включат в Танцовата фиеста на Празника на тиквата. Освен това те ще имат и самостоятелен концерт в центъра на града, малко след 20:00 часа на 14 октомври. По този повод се свързахме с него, за да ни разкаже какво ще видят севлиевци от атрактивния Калин Вельов.

С какво Калин Вельов и Amazonia Dance Project ще вдъхновят севлиевци?

Севлиевци ще бъдат изненадани да видят един международен, междуконтитентален проект, който е единствен по рода си в България със съчетания от бразилски ритми, музика и танци. Особено сега в края на лятото ще повдигнем настроението и ще се прииска на всички, които ни слушат и гледат вече да бъде май месец. Ще пренесем публиката в Севлиево в един екзотичен латино свят на карнавал и музика.

Откъде са танцьорите?

Танцьорите са от Бразилия, Карибите – Хаити, от Африка – Нигерия и Ангола и разбира се, от България. Всичко е поднесено изключително цветно и колоритно. Има съчетания от динамични танци с много зареждаща и енергична музика.

Какво бихте казали на севлиевци броени дни преди празника и преди Вашето участие в танцовата фиеста и на сцената пред Община Севлиево?

Бих им пожелал по-често да се отпускат и по-често да се забавляват, да слушат хубава музика и да мислят положително, да се усмихват и да се смеят, защото животът минава прекалено бързо, за да потъваме в мрачни настроения. Ще се видим на Празника на тиквата в Севлиево на 14 октомври.

Автор: Мирела Ганчева

 

Още по темата:

Сподели: