Консултации със специалисти в МБАЛ „Свети Иван Рилски”-Габрово през септември

Поредна възможност за консултация на място с утвърдени специалисти предоставя МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Габрово на своите пациенти от града и региона.

  • Д-р Дамянка Йорданова – ревматолог, ще приема пациенти на 11 септември 2021 г. /събота/ и на 12 септември 2021 г. /неделя/.  Д-р Йорданова е специалист в диагностиката и съвременното лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат, костите, ставите и мускулите.
  • Д-р Владимир Лазаров – специалист УНГ болести, ще преглежда пациенти на 17 септември 2021 г. /петък/. Д-р Лазаров извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания в ушите, носа и  гърлото при деца и възрастни, като затруднено носно дишане, синузит, гласови разстройства, хъркане, възпаления на външното и средното ухо, фарингит, аденоидни вегетации при малки деца, слухопротезиране с дигитални слухови апарати, както и изследвания като аудиометрия и тимпанометрия. Работи и със заболявания с онкологична насоченост – тумори на глава и шия, с опит в основните УНГ-операции и манипулации.
  • Д-р Милена Узунова – гастроентеролог, ще преглежда пациенти на 20 септември /понеделник/ 2021 г. Д-р Узунова прилага най-съвременни методи за диагностика и лечение на гастрит, колит, язвена болест,  жлъчно-каменна болест,  дивертикули, полипи и др. заболявания на храносмилателната система.  Специализира в областта на гастроинтестиналната ендоскопия, извършва скрининг за рак на стомаха и дебелото черво.
  • Д-р Илия Фидошев – специалист в областта на общата и онкологична хирургия, ще консултира пациенти на 20 септември /понеделник/ 2021 г. Д-р Фидошев работи конвенционална и мини инвазивна /безкръвна/ хирургия. Извършва профилактика за рак на гърдата, рак на горен и долен гастроинтестинален тракт, хемороидална болест, проктология /фисури и фистули/, лечение на трудно зарастващи рани и др., както и безкръвни операции при: жлъчно-чернодробни болести, слабинни хернии, пъпни хернии, апендицит и дебелочревни тумори.
  • Д-р Димитър Черкезов – специалист в областта на венерологията, хроничните кожни болести, автоимунните и алергичните дерматози, онкодерматохирургията и кожните прояви при вътрешните болести, ще преглежда пациенти на 28 септември /вторник/ 2021 г.
  • Д-р Пейо Мишев ще консултира пациенти на 29 септември 2021 г. /сряда/. Д-р Мишев е съдов хирург, специалист в сферата на ултразвуково и доплерово изследване. Прилага най-съвременни методи на лечение на артериални, венозни заболявания и лимфни заболявания на крайниците.

Консултациите са срещу заплащане /цена на първичния преглед – 50 лв./ и се осъществяват след предварително записване на тел. 066/990090.

Болницата отваря и две свободни позиции за работа:

МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Габрово обявява две свободни работни позиции за санитар, на пълно работно време, по график.

Кандидатите трябва да се явят на 14 септември 2021 г., от 14.00 ч. до 17.00 ч. в сградата на болницата, на бул. Трети март №9.

За допълнителна информация: тел. 066/99 00 90.

Още по темата:

Сподели: