Община Габрово събира добрите идеи на гражданите в мобилно приложение

Община Габрово вече има нов инструмент за връзка с гражданите – мобилно приложение, наречено Komitet.bg, насочено към колективно развиване на добри градски идеи. Приложението можете да изтеглите за вашите мобилни телефони от Google play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.komitet.bg)

и App store (https://apps.apple.com/bg/app/komitet-bg/id1559400976).

Веднага след като се регистриране вие ставате участници в публичната платформа за създаване и обсъждане на идеи, дискутиране на различни обществени обсъждания, сформиране на граждански инициативи в полза на града.

Важни в платформата сте вие – гражданите и всяка ваша публикация, коментар или мнение ще бъде разгледано от експертите на Община Габрово! Добрите идеи и инициативи се раждат в диалог и партньорство и именно това е целта на новото мобилно приложение Komitet.bg. Чрез него се улеснява връзката между гражданите и общината.

Приложението се фокусира върху три направления: идеи за развитието на Габрово, публични обсъждания по важни за града теми, каузи, в които всеки един може да се включи със свой собствен принос. Участвайте в платформата за добри градски идеи Komitet.bg и станете част от промяната!

Вижте видеото с повече подробности как да се регистрирате и използвате Komitet.bg -> https://youtu.be/AdPMKAiiEeM

Проектът за мобилното приложение се реализира и финансира, в резултат на Gabrovo Innovation Camp– събитието за насърчаване на иновациите и предприемачеството, което вече пета година организира Областен информационен център – Габрово съвместно с Община Габрово и агенция Innovation Starter .

 

Още по темата:

Сподели: