Предизвикай своите ограничения с Design WeekEnd 2017!

Нахъсани и амбициозни младежи и тази година организират Design WeekEnd в Севлиево. Едно от малкото дизайн събития в България и второ по рода си, организирано от младия, талантлив дизайнер Емил Тотев. Design WeekEnd 2017 ще се проведе между 17 и 19 март в Трейнинг центъра и шоурум на „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Очакват ви лекции от дизайн професионалисти, вълнуващи трудности и срокове, предизвикващи вашите ограничения.

Design WeekEnd 2017 се провежда за втора поредна година, следвайки успеха на Design WeekEnd 2016. След успеха на миналогодишното издание, организаторите са решили да разчупят формата и тази година да изненадат участниците с ново предизвикателство. В допълнение към професионалните лекции, участниците ще имат тежката задача да изградят бранд за малко повече от 24 часа.

На 17 март (петък) ще бъдат посрещнати участниците в града и ще бъде открито събитието последвано от време за networking, който е ключов при по-късните етапи на уикенда, както и след него. Съботата ще стартира с мотиваторски лекции от Мери Христофорова и Жюстин Томс. С тях ще се обсъди как да постигаме мечтите си, как да оцелеем в свят на digital акули и как да направим нещо голямо, при това в България. За следобеда са подготвени два слота, като всеки от тях съдържа по три лекции, които са фокусирани върху практически моменти в работата на дизайнерите. Сред темите ще бъдат Фотография, Дигитално изкуство, Типография, Лого и векторна графика, Дизайн за уеб, Моушън графика и всичко, което интересува присъстващите на събитието. В ранния съботен следобед участниците ще бъдат разпределени случайно на отбори, след което всеки отбор ще изтегли номер на задание, създадено от организаторите. Участниците ще имат цялото време на света до вечерта в неделя, когато ще покажат вече изработения готов техен бранд.

Събитието е насочено към заинтересовани млади бъдещи дизайнери от горен курс на обучение в средното си образование и студенти от цялата страна. За повече информация посетете сайта http://designweekend.co или страниците https://facebook.com/designweekend.co и https://twitter.com/. Бъди част от това невероятно преживяване. Предизвикай своите ограничения!

Още по темата:

Сподели: