През август отделете време освен за почивка и за здравна профилактика!

В месеца за активна лятна почивка – август, медицинските специлисти от МБАЛ „Свети Иван Рилски“ и МЦ „Свети Иван Рилски“-Габрово препоръчват на своите пациенти да планират време и за своята здравна профилактика.

Тук всички, които полагат грижа за здравето си, могат да получат бързо и в удобно за тях време, следните висококачествени медицински услуги: Магнитен резонанс без тунел; Ехокардиография; Ехография на коремни органи, щитовидна жлеза, млечни жлези, полови органи; Ехография на бременни; ЕКГ холтер мониториране; АH холтер мониториране; Фиброгастроскопия; Фиброколоноскопия; Изследване за остеопороза; Изследване с многофункционална ултразвукова система с цветен доплер; Ендоскопско изследване на уши, нос и гърло; Лабораторна диагностика; Дигитална рентгенова диагностика и др.

Болницата и Медицинският център работят с направления /съгласно договор с НЗОК/ и с над 15 здравноосигурителни фондове. Пълна информация за дейностите, услугите и условията, които предлагат, може да намерите на адрес: www.mbal-ivanrilski.com.

Също през август, в продължение на здравната инициатива за осигуряване на висококачествена медицинска грижа, която осъществява в партньорство с водещи болнични заведения, МБАЛ „Свети Иван Рилски“-Габрово предоставя възможност за консултации на място с утвърдени специалисти в областта на УНГ болести, на съдови заболявания и на кожни и венерологични болести.

Д-р Димитър Черкезов – специалист от МБАЛ „Света София“ в областта на венерологията, хроничните кожни болести, автоимунните и алергичните дерматози, онкодерматохирургията и кожните прояви при вътрешните болести, ще приема пациенти на 24 август /вторник/ 2021 г. Д-р Черкезов е преминал успешно редица практически и теоретични обучения в Белгия, Франция, САЩ, Чехия, Грузия и Германия. Автор и съавтор на над 20 научни публикации в сферата на дерматовенерологията и общественото здраве.

Д-р Пейо Мишев – съдов хирург, специалист в сферата на ултразвуково и доплерово изследване, на лечение на артериални, венозни заболявания и лимфни заболявания на крайниците, ще консултира пациенти на 25 август 2021 г. /сряда/.

Д-р Владимир Лазаров – специалист УНГ болести, ще преглежда пациенти на 30 август /понеделник/ 2021 г. Д-р Лазаров извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания в ушите, носа и  гърлото при деца и възрастни, като затруднено носно дишане, синузит, гласови разстройства, хъркане, възпаления на външното и средното ухо, фарингит, аденоидни вегетации при малки деца, слухопротезиране с дигитални слухови апарати, както и изследвания като аудиометрия и тимпанометрия. Работи и със заболявания с онкологична насоченост – тумори на глава и шия, с опит в основните УНГ-операции и манипулации.

Консултациите с външни специалисти са срещу заплащане и се осъществяват след предварително записване на тел. 066/99 00 90.

Бъдете отговорни към себе си и към здравето си!

Запазете си час за преглед и консултация още днес!

 

Още по темата:

Сподели: